NOG VRAGEN ?

Contacteer ons via Tel : 015 68 26 82

NOG VRAGEN ?

Contacteer ons via Tel : 015 68 26 82

Ontdek onze Acties !

STOCK 105 is uw verdeler van CV pelletketels en pelletkachels in Sint-Katelijne-Waver

STOCK 105 staat in voor de volledige verkoop van pelletkachels in Sint-Katelijne-Waver en omgeving. We verkopen verschillende merken, van de aparte onderdelen tot volledige systemen waarbij we telkens een levering ter plaatse voorzien. Bij ons kunt u terecht voor pellets, CV pelletketels en pelletkachels, die we telkens plaatsen op maat van uw ruimte.

Over ons

STOCK 105 wordt geleid door Gerda en John, die meer dan zes jaar ervaring en expertise hebben in het vak. We geven u graag advies over onze verschillende modellen en de meest geschikte oplossing voor uw woning.

Ruime showroom

We beschikken over een ruime showroom van 200m² waar we meer dan 35 kachels tentoonstellen en de klanten de modellen kunnen bekijken. Ons ruim assortiment aan toestellen omvat de volgende merken:

  • Eva Calor
  • TSP
  • Thermorossi
  • Extraflame

Uitstekende klantenservice

Het comfort en voordeel voor de klant dragen wij hoog in het vaandel. Daarom voorzien we regelmatig acties en promoties om u extra voordeel te bieden. Ook voor een uitstekende dienst na verkoop kunt u steeds op ons rekenen. We beschikken over een eigen herstellings- en onderhoudsdienst en staan altijd voor u klaar. Vragen of graag meer informatie? Neem dan zeker even contact met ons op. We staan u graag te woord en geven u graag deskundig advies.

CATALOGUS

Geen product gevonden