NOG VRAGEN ?

Contacteer ons via Tel : 015 68 26 82

NOG VRAGEN ?

Contacteer ons via Tel : 015 68 26 82

Pelletkachels

Kwalitatieve pelletkachels van verschillende hoogwaardige merken

Bent u op zoek naar hoogwaardige pelletkachels in Sint-Katelijne-Waver en omstreken? Dan bent u bij STOCK 105 aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime stock aan kwaliteitsvolle CV pelletketels en pelletkachels van topmerken zoals DZ, Prince, TSP, Artel, Castelmonte, …

Hoge rendementskachel

CV pelletketels en pelletkachels zijn hoge rendementskachels die hun oorsprong vinden in Italië. Dit is ook waarom de eersteklas modellen telkens Italiaanse merken zijn. Met een rendement tot wel 97% en eindeloze toepassingsmogelijkheden zijn deze kachels hét rendabel en goedkoop alternatief voor traditionele brandstoffen.

Veilig systeem

Pelletkachels zijn kachels met een beduidend hoger rendement dan een haard of houtkachel en werken zonder schoorsteen. Door de geoptimaliseerde rookgasafvoer is er ook geen kans op het vrijkomen van giftige stoffen. Een pelletkachel voldoet volledig aan de veiligheidsnormen en is even veilig als een gewone CV ketel.

Extra comfort

Een ingebouwde thermostaat en de mogelijkheid tot automatische ontsteking zorgen ervoor dat pelletkachels uiterst gemakkelijk en comfortabel in gebruik zijn. U kunt de kachel ook voordien instellen zodat de kachel zichzelf in- en uitschakelt op het door u gekozen moment.

De pelletkachels aangeboden door STOCK 105 zijn steeds te bezichtigen in onze ruime showroom in Sint-Katelijne-Waver, en ook doen we regelmatig acties en promoties om u nog meer extra voordeel te bieden. Heeft u nog vragen over het aanschaffen van een CV pelletketel of pelletkachel? Neem contact op met ons en laat het ons zeker weten. We helpen u graag verder.

Geen product gevonden