NOG VRAGEN ?

Contacteer ons via Tel : 015 68 26 82

NOG VRAGEN ?

Contacteer ons via Tel : 015 68 26 82

CV pelletketels

Verschillende modellen en merken van CV pelletkachels

Voor de aankoop en plaatsing van al uw pelletketels en CV pelletkachels in Sint-Katelijne-Waver moet u bij STOCK 105 zijn. Met onze ruime expertise adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden van dit duurzaam verwarmingssysteem.

Milieuvriendelijke en goedkope manier van verwarming

Centrale verwarming op pellets wordt steeds meer en meer gebruikt als goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor olie en gas. Pellets zijn geperste houtkorrels die gemaakt worden van afval van lokale bedrijven en zagerijen, en op deze manier hergebruikt worden voor centrale verwarming. Doordat pellets genormeerd zijn, kan het rendement en verbruik ook perfect vergeleken worden met andere brandstoffen.

Comfortabel systeem

Pelletkachels en CV pelletketels zijn uiterst comfortabel en makkelijk in gebruik. Zowel de ontsteking en de aanvoer zijn geautomatiseerd en in tegenstelling tot houtkachels, hoeft u uw pelletkachel niet zelf aan te vullen. Deze kachels kunnen gebruikt worden voor het hele huis of een enkele ruimte van het huis en zorgen ook voor een constante temperatuur.

Kom gerust even langs in onze showroom in Sint-Katelijne-Waver om een kijkje te nemen naar onze verschillende modellen. We leggen u graag uit wat de verschillende mogelijkheden zijn. We beschikken ook over een uitstekende dienst na verkoop waarbij we uw CV pelletketel of pelletkachel bij u thuis komen installeren en onderhouden. Wilt u graag meer inlichtingen? Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie. We luisteren graag naar uw wensen.

Kaldy
0,00 EUR  
Merk : TSP